** کیهان
وطنفروشی در شبکههای ماهوارهای
با اوجگیری چانهزنیهای مذاکرهکنندگان ایران با گروه 5+1 بر سر حقوق ملی ایران، فعالیت رسانههای بینالمللی هم به اوج خود رسیده است.
به نوشته «الف» خبرنگاران هر رسانهای بسته به اینکه در کجای جغرافیای سیاسی دنیا قرار داشته و به کدام دولت وابسته باشند، سعی میکنند از زاویه منافع رسانه و دولت خود، چانهزنیهای هستهای را تحلیل و طرف مقابل را زیادهخواه جلوه دهند و به افکار عمومی و مخاطبان خود چنین القا کنند که به خاطر زیادهخواهی آن طرف، مذاکرات طول کشیده یا در معرض بنبست قرار گرفته است. در این بازی، تکلیف خبرنگاران ایرانی، آمریکایی، روس، انگلیسی و فرانسوی و... روشن است. اما در این میان، موقعیت خبرنگاران ایرانیالاصل که در رسانههای غربی خدمت میکنند، کمی پیچیده و بغرنج به نظر میرسد. آنها از یک سو ایرانی هستند و خون ایرانی در رگهایشان جریان دارد و از سوی دیگر، باید منافع سران رسانهشان را بیان و تعقیب کنند.
نویسنده الف با اشاره به کسانی چون مسعود بهنود، کسری ناجی، فرناز قاضیزاده و... نوشت: چند شب پیش در حاشیه یک مهمانی، توفیق اجباری دست داد تا اخبار و تحلیلهای هستهای را از چند شبکه ماهوارهای فارسی زبان تماشا کنم. حس غریبی بود. خبرنگارانی که بعضا سالهای دور در همین تهران همکارم بودند، الان در کسوت گوینده یا تحلیلگر خبر بیبیسی فارسی، چشم در چشم هموطنان خود، مذاکرهکنندگان ایرانی را به زیادهخواهی متهم کرده و خواستار کوتاه آمدن آقای ظریف و دست کشیدنش از منافع ملی ایران بودند. سعی کردم در نگاهشان، ردی از شرم و حیا تشخیص دهم، اما دریغ... به راستی مرزهای خیانت به وطن تا کجاست؟
یادآور میشود اغلب همکاران ایرانی رسانههایی چون بیبیسی، صدای آمریکا، رادیو فردا، من و تو، رادیو زمانه، دویچه وله و... زمانی با نشریات اجارهای و زنجیرهای همکاری میکردند و از این حیث وطنفروشی آنها اسباب سرشکستگی نشریات زنجیرهای محسوب میشود. برخی از عناصر فراری، سردبیر نشریات مذکور بودهاند.
روحانی عوض شده یا مردم دوره امام حسن(ع)؟
آقای روحانی زمانی مردم زمان امام حسن(ع) را خائن میدانست. اکنون آیا مردم دوره امامحسن(ع) عوض شدهاند یا روحانی؟!
هفتهنامه 9 دی با طرح این پرسش، به نقد اظهارات اخیر رئیسجمهور پرداخت که در جمع استانداران گفته بود: «به اعتقاد من نرمش قهرمانانه، سختتر از جهاد قهرمانانه است و امام حسن، سبطاکبر پیامبر این قهرمانی و شجاعت را برگزید و انتخاب کرد.» حسن روحانی همچنین در صفحه توییتر خود هم نوشت: «امام حسن به ما یاد دادند که باید به مصلحت امت و خواست مردم و جامعه توجه کرد و به نفع امت و جامعه اسلامی تصمیم گرفت.»
حمید رسایی مدیرمسئول 9 دی با نقد این سخنان نوشت: حضرت امام خمینی در این باره میفرماید: «قصه امام حسن و قضیه صلح، این هم صلح تحمیلی بود؛ برای اینکه امام حسن، دوستان خودش، یعنی آن اشخاص خائنی که دور او جمع شده بودند، او را جوری کردند که نتوانست خلافش بکند، صلح کرد؛ صلح تحمیلی بود. این صلحی هم که حالا به ما میخواهند بگویند، این است. بعد از اینکه صلح کردند، به حسب روایت، به حسب نقل، معاویه به منبر رفت و گفت که تمام حرفهایی که گفتم، من قرار دادم، زیر پایم؛ مثل پاره کردن این مردی که آن قراردادها را. آن صلح تحمیلی که در عصر امام حسن واقع شد، آن حکمیت تحمیلی که در زمان امیرالمؤمنین واقع شد و هر دویش به دست اشخاص حیلهگر درست شد، این ما را هدایت میکند به اینکه نه زیر بار صلح تحمیلی برویم و نه زیر بار حکمیت تحمیلی.» (صحیفه امام، ج 20، ص: 118 و 119)
اما موضوع مهمتر درباره مردمی که حسن روحانی در حال توجیه رفتار آنها بلکه تقدس بخشیدن به خیانتشان است، قضاوتی است که حسن روحانی، خود پیش از این درباره آنها داشته است. وی که در تیرماه سال 1356 به دعوت گروهی از جوانان انقلابی اصفهان به آن شهر سفرکرده با مرور تاریخ سیاسی اهل بیت به مدت ده شب در مسجد حکیم اصفهان به بررسی صلح امام حسن و رفتار مردم آن زمان میپردازد. وی در سال 90 این مجموعه سخنرانی خود درباره تحلیل رفتار سیاسی اهل بیت را در کتابی به نام «مقدمهای بر تاریخ امامان شیعه» به چاپ میرساند.
9 دی مینویسد: آقای روحانی که متأسفانه این ایام به شدت خود را نیازمند توافق با غربیها نشان میدهد، در حالی مردم دوره امام حسن را به عنوان الگو به مردم ایران اسلامی معرفی و به دنبال شباهتسازی در مطالبات آنهاست که پیش از این در سال 56 مردم دوره امام حسن را خائن معرفی کرده است! آقای روحانی در صفحه 205 کتاب «مقدمهای بر تاریخ امامان شیعه» در تحلیل رفتار مردم آن روز آورده است:
«این حضور مردم، این ایثار مردم و این فداکاری مردم است که امروز (سال 56) مسیر مبارزه و نهضت و آینده را مشخص میکند. خود امام حسن(ع) به مردم فرمود: به اهداف مورد نظرتان نخواهید رسید، مگر در سایه صبر و تحمل ناملایمات. در مدائن، امام مجتبی(ع) مردم را در مسجد شهر جمع کرد و وقایع را برای آنها توضیح داد. خیانتها را گفت و افرادی را که در صحنه جنگ با دشمن، خیانت کرده بودند، معرفی کرد. رو به مردم کرد و اتمام حجت کرد. به مردم گفت: آیا برای ایثار و فداکاری و جانبازی و دادن خون، که برای شما عزت دنیا و آخرت است، آماده هستید؟ فرمود اگر بایستید، خداوند شما را یاری میکند و ما پیروز میشویم و اگر آمادگی نداشته باشید، دنیای شما توأم با غم و اندوه آخرت شما با مشکلات زیادتری توام خواهد بود. مردم چه جوابی به امام حسن(ع) دادند؟ گفتند: ما میخواهیم زنده بمانیم و زندگی کنیم. ما آمادگی برای جنگ و فداکاری نداریم. این پاسخ مردم در مسجد مدائن در محضر فرزند رسول خدا و عقبنشینی از صحنه فداکاری و ایثار بود که دست روی دست گذاشتن امام مجتبی (ع) را رقم زد. آنچه بعد به نام صلح لقب گرفت، چیزی بود که به دست مردم، در مدائن حاصل شد و نه به دست امام مجتبی در کوفه. ایثار مردم و فداکاری مردم و جهاد میتوانست سرنوشت دیگری را رقم بزند.»
رسایی پرسیده است: آیا مردم دوره امام حسن از سال 56 تا سال 94 تغییر کردهاند، مردمی که روزگاری بر روی منبر توسط آقای روحانی خائن معرفی شدند، چگونه در این روزها به عنوان الگو معرفی میشوند؟ قطعا مردم دوره امام حسن تغییر نکردهاند، تاریخ و حوادث رخ داده در آن نیز در این مدت تغییری نکرده است بنابراین باید نتیجه گرفت که این حسن روحانی است که تغییر یافته است.
سؤال این است که آیا آقای روحانی هم در سخنرانی خود به مردم ایران اسلامی میگوید که اگر با معاویه زمان نجنگند و دنیایشان با غم و اندوه و آخرتش با مشکلات بیشتری مواجه خواهد شد؟ یا بر خلاف آن آقای روحانی، پذیرش شروط ظالمانه آمریکا را موجب برطرف شدن کلیه مشکلات کشور از آب خوردن تا محیط زیست میداند؟
9 دی خاطرنشان کرد: آقای روحانی پیش از این، صلح با معاویه را نتیجه تصمیم غلط مردم آن زمان میداند نه نتیجه تصمیم حقیقی امام، سؤال این است که مردم ایران اسلامی که امام امت آنها را بعد از 72 یار حسین بن علی(ع) بهترین مردم از زمان رسول خدا تاکنون میداند، بارها نشان دادهاند که حاضر به پذیرش ذلت استکبار نیستند، با این حساب ایشان چه اصراری بر تحریف تاریخ اسلام و تاریخ پرشکوه این مردم دارد؟
فروش میلیاردها دلار سلاح گنجبادآورده توافق برای آمریکا
توافق اتمی با ایران میتواند برای پیمان کاران وزارت دفاع آمریکا، گنجی بادآورده به بار آورد.
به نوشته خبرگزاری بلومبرگ، این پیمانکاران در سایه تلاش اوباما برای آسوده کردن خاطر اسرائیل و کشورهای خلیج فارس از توافق با ایران، با بستن قراردادهایی به مبلغ بیش از 6 میلیارد دلار برای فروش جنگافزارهای سنگین نظامی، توانستهاند به سود زیادی دست یابند. جزئیات توافق احتمالی میان ایران و شش کشور عمده جهان، تعیین خواهد کردکه آمریکا برای کمک به متحدانش چه قدمهایی باید بردارد.
بلومبرگ افزود: توافق اتمی باایران به احتمال زیاد شریکان خاورمیانهای آمریکا رابه درخواست سیستمهای دفاعی پیش رفته از پیمان کاران آمریکایی چون بوئینگ، لاکهید- مارتین، رایتون و نیز شرکتهای اسلحهسازی فرانسوی و غیره خواهد برانگیخت.
ویلیام هارتونگ، مدیر برنامه تسلیحات و امنیت در «مرکز سیاست بینالمللی» در واشنگتن میگوید: «در عالم نظر توافق با ایران باید به کاهش تنش در منطقه و در نتیجه به کاهش تقاضا برای خرید سلاحهای پیش رفته بینجامد، اما در کوتاه مدت، این توافق، درخواستهای تسلیحاتی را افزایش خواهد داد.»
بلومبرگ مینویسد: کنگره تاکنون با بستن قراردادهای نظامی به ارزش میلیاردها دلار با کشورهای خلیج فارس موافقت کرده است یکی از این قراردادها با امارات متحده عربی برای خرید تجهیزات و پشتیبانیهای لجستیکی 1100 بمب لیزری به مبلغ 130 میلیون دلار است. و در قرارداد دیگری به مبلغ 900 میلیون دلار این کشور خواستار خرید 12 سامانه راکت افکن با تحرک بالا و 100 راکت ساخت کارخانه لاک هید شده است. این قراردادها فعلاً در انتظار نهایی شدن هستند.
دولت سعودی نیز قرار است قراردادی به مبلغ یک میلیارد و 900 میلیون دلار برای خرید 10 واحد هلیکوپتر سیکورسکی و رادار و لوازم یدکی مربوط به آن را امضا کند و قراردادی دیگر به مبلغ یک میلیارد و 750 میلیون دلار برای خرید 202 موشک لاک هید و تجهیزات مربوط به آن در انتظار نهایی شدن است.
ملیسا دالتون کارشناس در «مرکز مطالعات استراتژیک و بینالمللی» میگوید «آمریکا باید فروش و ارائه قراردادهای جدید تسلیحاتی را تسریع کند و برای ارتقای امنیت سایبری کشورهای خلیج فارس به خاطر نفت و دیگر زیربناها تلاش کند و تمرینهای نظامی منطقهای را افزایش دهد.
در حالی که کشورهای خلیج فارس نمیتوانند از برتری کیفی نظامی در منطقه برخوردار شوند- زیرا این امتیاز را قانون آمریکا برای اسرائیل در نظر گرفته است- سامانههای تسلیحاتی زیادی که غالباً دفاعی هستند، وجود دارد که میتواند اطمینان بخش باشد.»
تلاشهای آمریکا برای آسوده خاطر کردن عربستان سعودی را میتوان در اقدام اخیر آمریکا در لغو محدودیتهای مربوط به کمکهای امنیتی به کشور بحرین مشاهده کرد. این محدودیتها در سال 2011 به دلیل حمله نیروهای دولتی به تظاهرات عمومی و نقض حقوق بشر اعمال شده بود. وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای گفت: «باآن که به نظر ما بهبود وضعیت حقوق بشر در بحرین کافی نیست اما این کشور به پیشرفتهای معنیداری در این زمینه نائل شده است.»
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز 30 ژوئن هرگونه ارتباط میان این اقدام با مذاکرات ایران را رد کرد. اما بروس ریدل از «مؤسسه بروکینگز» میگوید چنین ارتباطی «قطعاً» وجود دارد: «بحرین یکی از اقمار سعودی و در تملک کامل این کشور است.»
حذف یارانه ثروتمندان برای چی؟ انتخابات در پیش است میفهمی!؟
2 سال از طرح حذف یارانهبگیران ثروتمند گذشت اما دولت ارادهای برای این کار ندارد...
روزنامه آرمان در گزارشی با مضمون فوق نوشت: چرا کسری پرداخت یارانه نقدی تنها با حذف یارانهبگیران ثروتمند امکانپذیر است. دولت برای پرداخت یارانه نقدی اقشار ثروتمندان در سال 94با 9 هزار میلیارد تومان کسری نقدینگی مواجه است و برای جبران آن باید به طور کلی 16 میلیون نفر از دریافت یارانه نقدی حذف شوند.
یک کارشناس اقتصادی ضمن اعلام اینکه دولت به جای شناسایی افراد ثروتمند باید افراد کمدرآمد را شناسایی کند، گفت: دولت حدود 6 میلیون نفر را برای حذف از یارانهها شناسایی کرده است که بر اساس آمار حدود یک میلیون نفر از آنها با همپوشانی به تعداد 5 میلیون نفر میرسند. حسین راغفر ادامه داد: باید گفت که این تعداد رقم به نسبت مبلغی که هر ماه برای پرداخت یارانه اتلاف میشود، رقم قابل توجه و چشمگیری نیست.
دولت میتواند با استفاده از این منابع یارانهها به اشتغال فرزندان این خانوادهها و در نهایت به تولید کمک کند.
عزتا... یوسفیانملا عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس میگوید: با توجه به اینکه پرداخت یارانه نقدی با کسری اعتباری مواجه است اما دولت به دلیل ترس از انتخابات جرات اجرای آن را ندارد. وی ادامه داد: به طور طبیعی انتخابات در پیش رو است و دولت هم دوست ندارد، ناراضی در این موضوع داشته باشد.
** خراسان
بر اساس نامه يک مسئول مهم اقتصادي دولت به مديران زيرمجموعه خود که با تاييد مديران ارشد اجرايي نيز همراه شده، مقرر شده با توجه به تاکيدات صريح قانون بهبود مستمر محيط کسب و کار و شرايط مصوب شده در اين قانون، ادارات ذي ربط نسبت به ساماندهي و کاهش مراجعات بخش هاي مربوط به دستگاه هاي اجرائي به واحدهاي توليدي در راستاي تلاش براي ارتقاء اعتماد متقابل ميان دولت و کارآفرينان و نيز تحقق دولت الکترونيک، اقدام و در اين راستا، نظرات اتاق هاي بازرگاني را نيز در اين طرح، دخيل کنند.
** وطن امروز
دبه آمریکایی ها برای پذیرش بیانیه لوزان از سوی ایران است
عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: استراتژی دبه و ضربالاجل کنگره، دو اهرم فشاری
است که آمریکاییها برای اینکه ایران بیانیه لوزان را بپذیرد به کار
گرفتهاند. به گزارش فارس، مهرداد بذرپاش دیروز شنبه در جلسه اعضای
شوراهای تبیین مواضع بسیج دانشجویی سراسر کشور درباره مذاکرات هستهای در
وین گفت: آمریکاییها شروطی سختتر از بیانیه لوزان پیش کشیدهاند تا طرف
ایرانی به مفاد بیانیه لوزان بسنده کند. وی افزود: این در صورتی است که
بیانیه لوزان و فکت شیت آمریکایی سرشار از نکات سیاه و منفی بود که از جمله
آنها محو صنعت هستهای و وعده نسیه رفع تحریمها است. نماینده مردم تهران
در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نپذیرفتن مفاد بیانیه لوزان از سوی تیم
مذاکرهکننده ایرانی ضمن تقدیر از تلاشهای آنها گفت: مذاکرهکنندگان
کشورمان باید بدانند که استراتژی دبه و ضربالاجل کنگره دو اهرم فشار برای
پذیرش بیانیه لوزان از سوی ایرانیهاست. وی تصریح کرد: توافق در وین قطعا
باید به تصویب مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی برسد و در غیر این
صورت بلااثر خواهد بود چرا که مسیر قانونی خود را طی نکرده است. عضو هیأت
رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: همانطور که توافق در آمریکا باید به
تصویب کنگره برسد در ایران هم شروط مشابهی دارد.
آشنا پیشاپیش توافق را تبریک گفت!
مشاور رئیسجمهور گفت: ایران مدتهاست تصمیم سخت خود را گرفته است، حال
نوبت دیگران است که دل از تحریم کنده و زبان تکریم را بیاموزند. ما هم اهل
صومیم و هم اهل عید. عید فطر 3 دهه - نه 30 روز- استقامت مردم ایران
پیشاپیش مبارک باد. به گزارش تسنیم، حسامالدین آشنا، مشاور فرهنگی
رئیسجمهور و رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری در یادداشتی در
صفحه شخصی فیسبوکش به دستاوردهای سفر رئیسجمهور روحانی به روسیه اشاره
کرده و گفته است: ایران مدتهاست تصمیم سخت خود را گرفته حال نوبت دیگران
است که دل از تحریم کنده و زبان تکریم را بیاموزند. وی در ادامه تصریح
کرده است: دکتر روحانی یک روز زودتر از معمول به روسیه رفت، با رئیسجمهور
روسیه دیداری طولانیتر از حد معمول داشت، در این دیدار لاوروف هم حضور
داشت. به خاطر این دیدار طولانی جلسه مشترک 14 زمامدار بریکس، اوراسیا و
شانگهای با نیم ساعت تأخیر شروع شد. لاوروف در تمام مدت اجلاس پیامک میزد
و دریافت میکرد. مشاور فرهنگی رئیسجمهور اضافه کرده است: رئیسجمهوری
سفر خود را کوتاه کرد و به ایران بازگشت. نیمهشب به تهران رسید و صبح در
راهپیمایی روز قدس شرکت کرد. همان روز پوتین اعلام کرد: تحریمهای ایران
باید به سرعت لغو شود. بعدازظهر اعلام شد: مذاکرات با سرعت رو به پیشرفت
است. آشنا تأکید کرد: ایران مدتهاست تصمیم سخت خود را گرفته است، حال نوبت
دیگران است که دل از تحریم کنده و زبان تکریم را بیاموزند. ما هم اهل
صومیم و هم اهل عید. عید فطر 3 دهه - نه 30 روز - استقامت مردم ایران
پیشاپیش مبارک باد.
جلسه کمیته بررسی پرونده ۲۲۰ بورسیه برگزار نشد
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ گفت: جلسه کمیته بررسی ۲۲۰ پرونده بورسیهها که قرار
بود دیروز برگزار شود، تشکیل نشد. محمد پورمختار در گفتوگو با تسنیم اظهار
داشت: جلسه کمیته بررسی پرونده بورسیهها که قرار بود روز گذشته به بررسی
پرونده حدود 220 بورسیه بپردازد، برگزار نشد. وی درباره تاریخ برگزاری این
نشست گفت: زمان دقیق این جلسه هنوز مشخص نیست اما به احتمال زیاد این جلسه
در هفته جاری برگزار میشود. رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس علت عدم برگزاری این
نشست را بیان نکرد. پس از سخنان رهبر انقلاب درباره بورسیهها قرار شد
کمیتهای با حضور نمایندهای از وزارت بهداشت، نماینده رئیس نهاد مقام معظم
رهبری در دانشگاهها، نماینده دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی، رئیس کمیسیون
اصل 90 و وزیرعلوم پرونده حدود 220 بورسیه را بررسی کنند.
** آرمان
** ایران
رکوردشکنی تاریخی «کری» در مذاکره هستهای
از مذاکرات ایران و 1+5 که در مراحل پایانی خود در وین در حال برگزاری است، بهعنوان طولانیترین مذاکرات در جهان یاد میشود. همچنین وزیران خارجه ایران و امریکا که به مدت 2 هفته است در وین در حال مذاکره هستند، رکورددار مذاکره با همتایان خود شدهاند.
به گزارش ایسنا به نقل از آسوشیتدپرس، «جان کری»، وزیر خارجه ایالات متحده که بیش از دو هفته است در وین آخرین دور مذاکرات گروه 1+5 با ایران به منظور دستیابی به توافق نهایی را پیگیری میکند، رکورد اقامت خود را در این مقام در خارج از کشور برای گفتوگو درباره یک موضوع خاص شکست. بر اساس این گزارش، اقامت جان کری در هتل محل برگزاری مذاکرات جاری اتمی در پایتخت وین که روز جمعه وارد پانزدهمین روز خود شد، همچنین طولانیترین اقامت یک دیپلمات ارشد امریکا برای انجام یک دور مذاکره دیپلماتیک خاص در خارج از ایالات متحده از سال ۱۹۸۳ میلادی به این طرف است.
وی در صورت ماندن در وین تا روز یکشنبه، با رکورد «جرج شولتز»، وزیر خارجه دولت «رونالد ریگان» در سالهای ۱۹۸۲ تا ۱۹۸۹ برابری خواهد کرد. رکورد طولانیتر بعدی در زمینه اقامت یک وزیر خارجه ایالات متحده در خارج از کشور برای انجام گفتوگو بر سر یک موضوع مشخص، به سفر ۳۴ روزه «هنری کیسینجر» به خاورمیانه در سال ۱۹۷۴ میلادی به منظور پیگیری مذاکرات صلح اعراب و اسرائیل اختصاص دارد.
اما تفاوت در این است که «کیسینجر» در آن سفر، بین «اورشلیم»، «دمشق»، «امان» و برخی دیگر از کشورهای خاورمیانه در تردد بود و در طول این گفتوگوها در یک شهر و محل خاص اقامت نداشت، در حالی که «کری» در طول این مدت 15 روز، بهطور دائم در پایتخت اتریش بوده است.
واکنش اسرائیل به یادداشت ظریف
مدیرکل وزارت خارجه اسرائیل در واکنش به یادداشت ظریف در روزنامه «فایننشال تایمز»، از مخاطبان غربی این روزنامه خواست اظهارات او را باور نکنند.
به گزارش فارس، ظریف که در یادداشتی برای روزنامه «فایننشال تایمز» با بیان اینکه «در صورت توافق هستهای متوازن امکان همکاریها در دیگر حوزهها وجود دارد»، نوشته بود: «افراطگرایی متوحشانه که قلب خاورمیانه را نشانه گرفته از جمله تهدیدهای مشترک دو طرف است.»
اما در واکنش به این یادداشت، «دوری گلد» با هشدار درباره پذیرش اظهارات وزیر خارجه ایران درباره لزوم مقابله با تروریسم و تهدیدات مشترک این گروههای تروریستی مدعی شد که «اعتماد به ایران برای متوقف کردن تروریسم شبیه دعوت از یک آتشافروز برای فرونشاندن آتش است».
خرید رأی با توزیع کارت اعتباری در گونیهای برنج
نماینده ملایر هشدار داد که در شهرستان متبوعش از هم اکنون برخی، برای خرید رأی مردم در میان گونیهای برنج کارتهای اعتباری قرار داده و بین مردم منطقه توزیع میکنند. علی نعمت چهاردولی به ایسنا گفت که این مسأله را به مقامات مسئول اعلام کرده و امیدوار است تا دیر نشده با متخلفان و هواداران آنان برخورد قاطع شود.
وی در پیشنهادی اختصاص شعبی مستقل برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی به دستور رئیس قوه قضائیه را ضروری دانست و افزود: «رهبر معظم انقلاب رأی مردم را حقالناس میدانند اما متأسفانه در مقطع انتخابات بداخلاقیهایی میشود و افرادی در گردونه انتخابات میشوند که شایستگی و لیاقت نمایندگی مردم ایران را ندارند.»
** شرق
جلوگیری از وقوع فاجعه بزرگ تروریستی در چند شهر
سردار قاسم رضایی، فرمانده مرزبانی، گفت: با نابودی تیم تروریستی در
مرزهای جنوبشرقی کشور از وقوع فاجعه بزرگ تروریستی در چند شهر کشور
جلوگیری شد. در پی اشراف اطلاعاتی مرزبانی سیستانوبلوچستان و با مدد از
امداد الهی در ماه مبارک رمضان، نیروهای مرزبانی پس از اطلاع از قصد یک
گروه تروریستی برای ورود به خاک ایران از مرز پاکستان، بعدازظهر جمعه عازم
منطقه کوهستانی مرز میرجاوه شده و مسیرهای موردنظر را بهطور مخفیانه مورد
کنترل قرار دادند. او بیان کرد: نیروهای جانبرکف مرزبانی در ساعت یک
بامداد با مشاهده گروهی تروریست که قصد ورود به داخل کشور را داشتند آنان
را محاصره کرده با آنها و درگیر شدند. او ادامه داد: در این درگیری که حدود
دوساعت بهطول انجامید، با دلیرمردی مرزبانان، تیم بزرگ تروریستی متلاشی
شد. او افزود: در این عملیات تعدادی از تروریستها به هلاکت رسیدند و سه
نفر نیز دستگیر شدند که یکی از آنان زخمی و دو نفر دیگر سالم هستند که دو
نفر از دستگیرشدگان هویت پاکستانی دارند. او افزود: این گروه تروریستی که
از سوی سازمانهای جاسوسی آموزشهای حرفهای را فراگرفته و با تجهیزات کامل
و انواع سلاحها و موادمنفجره برای اقدامات تروریستی در شهرهای داخلی
ایران اعزام شده بودند، در نقطه صفر مرزی قلعوقمع شدند. سردار رضایی ادامه
داد: از آنجایی که این درگیری در نزدیکی مرز صورت گرفت، تعدادی از
تروریستها موفق به فرار و انتقال جنازه کشتههایشان و مقادیری سلاح و
مهمات و موادمنفجره به داخل خاک پاکستان شدند. او افزود: در این درگیری
ستوان دوم منصور توحیدی نیز به درجه شهادت نائل آمد.
رضایی: آمریکا نمیگذارد مذاکرات به نتیجه برسد
محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در نشستی خبری در پاسخ به
سؤالی مبنیبر تلاش آمریکا برای امتیازگیری از ایران در مذاکرات گفت:
آمریکا راهی به جز مذاکره با ایران ندارد و حمله نظامی یا تشدید تحریمها
به بنبست رسیده است. او تأکید کرد: آمریکا هیچ راهی جز مذاکره با جمهوری
اسلامی ایران ندارد. او افزود: اوباما هم بهصراحت اعلام کرد که نمیتوان
به ایران حمله کرد و تحریمها نیز نتیجهای ندارد پس نمیتوانند سنگاندازی
کنند چون همه قدرتهای بینالمللی موافق توافق هستند. او همچنین با اشاره
به مخالفت روسیه و چین با زیادهخواهی آمریکا افزود: مذاکره با ١+٥ تقریبا
به نتیجه رسیده است اما آمریکا بهعنوان یک عضو ١+٥ نمیگذارد کار به نتیجه
برسد زیرا میخواهد امتیازات بیشتری بگیرد و به امتیازاتی که نظام پذیرفته
است در قبال دریافت امتیاز از طرف مقابل بدهد قانع نیستند. او در پاسخ به
پرسش دیگری مبنیبر اینکه آیا توافق نهایی باید به تصویب شورایعالی امنیت
ملی برسد، گفت: این مسائل مربوط به دولت و شورایعالی امنیت ملی است و مجمع
وارد این مسائل نمیشود. رضایی افزود: این جزء اختیارات رهبر معظم انقلاب،
دولت و شورایعالی امنیت ملی است و از میز مذاکرات تا تهران مرتب گزارشها
در این مسیر ردوبدل میشود.
کمالالدین سجادی: سهضلعی وحدت اصولگرایان وحی منزل نیست
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری جلسات وحدت سهضلعی ایثارگران، پایداری و مؤتلفه را ناکامل توصیف کرد. کمالالدین سجادی تصریح کرد: «رسیدن به وحدت صددرصدی بین اصولگرایان شاید کاری بسیار دشوار باشد و حتی اگر به وحدت ٨٠ درصدی برسیم، موفقیت بزرگی کسب کردهایم». دبیرکل جامعه اسلامی کارمندان با اشاره به وفات شخصیتهای کاریزماتیک جریان اصولگرایی مثل عسگراولادی و مهدویکنی گفت: «در نبود این بزرگواران، رسیدن به وحدت برای اصولگرایان دشوارتر از گذشته شده، چراکه شخصیتهای جدید این جریان هنوز آن کاریزما را برای تأثیرگذاری میان اصولگرایان ندارند. درحالحاضر برای رسیدن به وحدت، جلساتی بین مؤتلفه و ایثارگران و پایداری برگزار میشود که کافی نیست و جلسات باید بتواند چتری برای حضور همه گروههای اصولگرا باشد. چنانچه جلساتی که آقای تقوی برگزار میکنند نیز جامعیت لازم را ندارد».